Știri

Pagina 1 din 42123 ... 42Știri mai vechi »
06iul.2020

Procedura achiziție

CT BUS și Primăria Municipiului Constanța încep procedura premergătoare achiziției unui număr de 150 de mijloace de transport în comun ecologice, pentru înlocuirea flotei de autobuze MAZ.
Astfel, până pe data de 24 iulie 2020 are loc o primă consultare de piață pentru procedura de achiziție din cadrul proiectului: “Reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin construcția unui nou depou și achiziția de mijloace de transport în comun ecologice, destinate transportului public.”

Scopul proiectului este achiziția de autobuze ecologice (CNG, CNG hibrid sau electrice) pentru înlocuirea celor 79 de autobuze MAZ care deservesc rutele existente, dar și pentru înființarea a încă 7 noi trasee.

De asemenea, în funcție de tipul de propulsie propus, se va lua în calcul amenajarea unei autobaze noi. CT BUS va investi semnificativ în infrastructura de încărcare. În cazul în care se va opta pentru o instalație electrică, va fi necesară instalarea a cel puțin 70 de stații duble de încărcare rapidă și lentă pentru autobuzele electrice. În cazul achiziționării de vehicule pe bază de CNG sau CNG hibrid, toate ofertele depuse vor conține obligatoriu și infrastructura de alimentare cu gaz.
Toate ofertele ce vor fi subscrise vor avea incluse pachete de mentenanță pe o perioadă de timp extinsă (4-8 ani).

Termenul până la care se transmit propunerile: 10 de zile calendaristice de la data publicării anunțului în SEAP / pe website-ul propriu (www.ctbus.ro).
Termenul până la care se va desfășura procesul de consultare: până la 90 de zile de la data expirării termenului limită de depunere a soluțiilor.

Soluțiile prezentate, opiniile, sugestiile și recomandările cu privire la aspectele supuse consultării vor fi transmise de către operatorii economici interesați numai prin mijloace electronice, la adresa de mail: achizitiipublice@ctbus.ro.


luni, 06 iulie 2020


02iul.2020

CITY TOUR sezon 2020

CT BUS anunță publicul călător că începând de sâmbătă, 4 iulie, introduce linia CITY TOUR, pe ruta Gară CFR – stațiunea Mamaia.

Circuitul cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia: roata panoramică ,,Tomis Eye’’, Silozurile ,,Anghel Saligny’’, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, ,,Cuibul Reginei’’, Muzeul de Istorie și Arheologie, ,,Edificiul roman cu mozaic’’, Moscheea ,,Carol I’’, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic "Tomis", Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele pe care vă invităm să le descoperiți alături de noi.

Aveți la dispoziție și aplicația ,,CITY TOUR’’, un ghid text și audio: la bordul autobuzelor etajate vă puteți conecta gratuit la reţeaua Wi-Fi, scanați codul QR de pe spătarul scaunului sau căutați aplicația direct în “MAGAZIN PLAY” sau ,,APPLE STORE’’. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat.

Prețul unei călătorii este de 6 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la șoferul autobuzului etajat. Principalul avantaj este posibilitatea achiziționării unui bilet de 10 lei, valabil toată ziua. Astfel, puteți întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi vă puteți relua călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare.
Linia CITY TOUR este deservită, pentru început, de 6 autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar 09:00-18:00.
Vă reamintim recomandarea de a purta mască de protecție și de a respecta măsurile de prevenție și distanțare socială.

joi, 02 iulie 2020


02iul.2020

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS S.A. anunță publicul călător că, de sâmbătă, 4 iulie, se modifică programul de funcționare al tonetei din stația de la Poarta 1, după cum urmează:
luni-vineri: 06:00 – 21:00;
sâmbătă-duminică: 07:00 – 22:00.
joi, 02 iulie 2020


01iul.2020

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS anunță publicul călător că, începând de sâmbătă, 4 iulie, se reintroduc traseele de noapte N102, N 100, N2-43 și N5-40, cu o frecvență de 30 de minute.

De asemenea, linia 100M este suplimentată cu 2 autobuze, iar intervalul de succedare al acestora este de 7 minute.

În plus, linia 100 M va circula inclusiv noaptea, sub denumirea N100, la un interval de 30 de minute.

Puteți consulta traseele, timpii reali de sosire în stație, intervalul de succedare și programul autobuzelor în aplicația CT BUS. De asemenea, aplicația vă permite achiziționarea de bilete și abonamente electronice prin intermediul Mobil Pay sau SMS.miercuri, 01 iulie 2020


29iun.2020

Angajări - conducător auto

ANUNȚ
privind concursul pentru ocuparea postului vacant de
Conducator auto transport rutier de persoane cod C.O.R.: 833101

a) Numărul posturilor scoase la concurs: 12
Structurile în cadrul cărora se află aceste posturi: Direcția Exploatare – Coloane Auto

b) Nivelul studiilor și vechimea in specialitate studiile necesare ocupării postului:
Studii : medii, scoala profesionala
Experienta in functia respectiva: -

c) Documentele solicitate candidaţilor pentru participarea la concurs:
• curriculum vitae (CV) si cerere de angajare;
• copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea;
• copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor, alte acte de specializare, documente care să ateste îndeplinirea condițiilor specifice ale postului solicitate de companie;
• carnetul de muncă și/sau, după caz, adeverințe care atestă vechimea în muncă
• cazierul auto în original
• cazierul judiciar în original
• adeverință medicală care să vă ateste starea de sănătate corespunzătoare , eliberată cu cel mult 2 luni arterior derulării concursului de către medicul de familie

Locul de depunere a dosarului de concurs: Sediul CT BUS S.A Constanța – Serviciul Resurse Umane

Datele de contact ale persoanei care asigură secretariatul comisiei de concurs:
Nume și prenume: DUMITRU LIGIA
Telefon: 0241/618581, interior 418.

d) Candidatul ideal(condiții generale/specifice de ocupare a postului)
• permis de conducere categoria D;
• atestat profesional pentru transport persoane;
• experiența în transport persoane și marfă constituie un avantaj

e) Condițiile necesare ocupării postului:
▪ să aveți cetățenia română și domiciliul în România;
▪ să cunoașteți limba română, scris și vorbit;
▪ să aveți vârsta minimă reglementată de prevederile legale;
▪ să aveți capacitate deplină de exercițiu;
▪ să aveți stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidați, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate;
▪ să îndepliniți condițiile de studii și de vechime, potrivit cerințelor postului;
▪ să nu fi fost condamnat definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanitații, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intentie, ce ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția sitiației în care a intervenit reabilitarea.

f) Tipul probelor de concurs, data, locul si ora desfășurării acestora:
Data limita pentru depunerea dosarelor: 14.07.2020, ora 16:00.
1. Proba practică – 20.07.2020 – începând cu ora 9:00 – Garaj CT BUS S.A
2. Proba scrisă – 20.07.2020 – începând cu ora 11:00 – Școala de șoferi ,,Leader Auto'' – Incinta CT BUS S.A.
3. Interviu – 20.07.2020 – ora 12:30 – sediul CT BUS S.A.

luni, 29 iunie 2020


29iun.2020

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Aplicația CT BUS de planificare a călătoriei a fost actualizată!

Cu ajutorul sugestiilor și observațiilor primite de la utilizatori, vă punem la dispoziție o nouă aplicație CT BUS, cu un design intuitiv și un meniu reconfigurat pentru o accesare mai rapidă: aveți la dispoziție timpii reali de sosire în stație a vehiculelor, o hartă a punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor, hărți cu toate stațiile din imediata apropiere, instrucțiuni de călătorie pas cu pas, dar și notificări despre situațiile neprevăzute apărute în trafic.

În plus, aplicația CT BUS vă poate redirecționa, cu un singur click, către aplicația MobilPay, cu ajutorul căreia puteți cumpăra cu cardul bancar bilete sau abonamente.

Cu ajutorul aplicației CT BUS puteți vizualiza:

• primii 3 timpi reali de sosire în stație a vehiculelor de pe fiecare linie;• timpii estimați de sosire în fiecare stație a tuturor liniilor de transport, pe parcursul întregii zile.• un istoric al destinațiilor căutate, pentru a putea accesa rutele preferate direct din selecția de stații și a le putea căuta în lista dedicată;• o hartă a punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor din municipiul Constanta. Aceasta cuprinde punctele de vânzare proprii, ale distribuitorilor autorizați, cât și programul de lucru al acestora;
• toate stațiile din imediata apropiere, printr-un sistem interactiv de hărți ce detectează locația utilizatorului, cele mai apropiate stații de autobuz și toate autobuzele ce trec prin fiecare stație;• instrucțiuni de călătorie pas cu pas, cu îndrumare în timp real, din punctul A în punctul B;• cele mai recente notificări: schimbare de direcție, traseu închis sau dificultăți în trafic, rute alternative;De asemenea, prin intermediul aplicației, pe care o puteți seta să ruleze în limba engleză, aveți posibilitatea să achiziționați bilete de transport public prin SMS;Aplicația CT BUS este disponibilă pentru Android și IOS, cât și în versiunea web.
Opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi. De aceea, așteptăm sugestii și observații la adresa de e-mail: reclamatii@ctbus.ro

luni, 29 iunie 2020


12iun.2020

ZIUA TRANSPORTATORULUI

Transportul public de persoane, la standardele prezentului, este o provocare și totodată, o sarcină care ne umple de mândrie.
De Ziua Transportatorului, CT BUS urează ,,La mulți ani!’’ tuturor celor care fac posibilă mobilitatea urbană, de la șoferii care sunt ,,pe baricade’’ de sărbători, pe vreme bună sau capricioasă, până la angajații din ateliere de reparații, birouri, hale de curățenie sau dispecerate.

Munca voastră, deloc ușoară, ,,pune pe roate’’ un întreg oraș, astfel că vouă vă mulțumim pentru consecvență, seriozitate și abnegație!

LA MULȚI ANI!vineri, 12 iunie 2020


11iun.2020

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Odată cu începerea noului sezon estival 2020, de luni, 15 iunie, CT BUS prelungește linia 100 până în stațiunea Mamaia.
Astfel, linia 100 va deveni 100M, care va circula pe ruta Gară - Sat Vacanță - Stațiunea Mamaia.

Abonamentele emise pe linia 100 vor fi valabile pe linia 100M, până la expirarea acestora.

joi, 11 iunie 2020


08iun.2020

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Toți elevii din Municipiul Constanța beneficiază de TRANSPORT GRATUIT cu autobuzele CT BUS!

Vă reamintim faptul că veți prezenta la control doar carnetul de elev vizat pe anul în curs sau o adeverință de școlarizare.
Nu este nevoie de alte documente!

Beneficiarii măsurii sunt:
• preșcolarii care urmează cursurile la unitățile de învățământ preșcolar acreditat din municipiul Constanța;
• preșcolarii cu domiciliul în municipiul Constanța care urmează cursurile la unitățile de învățământ preșcolar acreditat / autorizat din afara municipiului Constanța, numai pe rutele de transport ale CT BUS S.A.;
• elevii care urmează cursurile la unitățile de învățământ primar și gimnazial, liceu, școala postliceală, școala profesională și de ucenici (cursuri de zi) acreditate / autorizate din municipiul Constanța;
• elevii cu domiciliul în municipiul Constanța care urmează cursurile la unitățile de învățământ primar și gimnazial, liceu, școala postliceală, școala profesională și de ucenici (cursuri de zi) acreditate / autorizate din afara municipiului Constanța, numai pe rutele de transport ale CT BUS S.A. din interiorul municipiului Constanța.


Conform HCLM 97/2020, toți elevii din Municipiul Constanța beneficiază de TRANSPORT GRATUIT cu autobuzele CT BUS!luni, 08 iunie 2020


29mai.2020

Program 1 și 8 iunie 2020

CT BUS anunță publicul călător că, pe data de 01.06.2020 şi pe data de 08.06.2020, autobuzele vor circula conform programului de weekend, în intervalul orar 05:45 – 23:00.
Programul tonetelor pentru vânzarea de bilete și abonamente nu se modifică.vineri, 29 mai 2020


Pagina 1 din 42123 ... 42Știri mai vechi »