Știri - Anunțuri de interes public

Pagina 1 din 37123 ... 37Știri mai vechi »
02iul.2020

CITY TOUR sezon 2020

CT BUS anunță publicul călător că începând de sâmbătă, 4 iulie, introduce linia CITY TOUR, pe ruta Gară CFR – stațiunea Mamaia.

Circuitul cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia: roata panoramică ,,Tomis Eye’’, Silozurile ,,Anghel Saligny’’, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, ,,Cuibul Reginei’’, Muzeul de Istorie și Arheologie, ,,Edificiul roman cu mozaic’’, Moscheea ,,Carol I’’, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic "Tomis", Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele pe care vă invităm să le descoperiți alături de noi.

Aveți la dispoziție și aplicația ,,CITY TOUR’’, un ghid text și audio: la bordul autobuzelor etajate vă puteți conecta gratuit la reţeaua Wi-Fi, scanați codul QR de pe spătarul scaunului sau căutați aplicația direct în “MAGAZIN PLAY” sau ,,APPLE STORE’’. Aceasta sincronizează poziția telefonului cu sistemul GPS al autobuzului. În momentul atingerii punctelor de interes predefinite, ghidul audio pornește automat.

Prețul unei călătorii este de 6 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la șoferul autobuzului etajat. Principalul avantaj este posibilitatea achiziționării unui bilet de 10 lei, valabil toată ziua. Astfel, puteți întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi vă puteți relua călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare.
Linia CITY TOUR este deservită, pentru început, de 6 autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar 09:00-18:00.
Vă reamintim recomandarea de a purta mască de protecție și de a respecta măsurile de prevenție și distanțare socială.

joi, 02 iulie 2020


02iul.2020

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS S.A. anunță publicul călător că, de sâmbătă, 4 iulie, se modifică programul de funcționare al tonetei din stația de la Poarta 1, după cum urmează:
luni-vineri: 06:00 – 21:00;
sâmbătă-duminică: 07:00 – 22:00.
joi, 02 iulie 2020


01iul.2020

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS anunță publicul călător că, începând de sâmbătă, 4 iulie, se reintroduc traseele de noapte N102, N 100, N2-43 și N5-40, cu o frecvență de 30 de minute.

De asemenea, linia 100M este suplimentată cu 2 autobuze, iar intervalul de succedare al acestora este de 7 minute.

În plus, linia 100 M va circula inclusiv noaptea, sub denumirea N100, la un interval de 30 de minute.

Puteți consulta traseele, timpii reali de sosire în stație, intervalul de succedare și programul autobuzelor în aplicația CT BUS. De asemenea, aplicația vă permite achiziționarea de bilete și abonamente electronice prin intermediul Mobil Pay sau SMS.miercuri, 01 iulie 2020


29iun.2020

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Aplicația CT BUS de planificare a călătoriei a fost actualizată!

Cu ajutorul sugestiilor și observațiilor primite de la utilizatori, vă punem la dispoziție o nouă aplicație CT BUS, cu un design intuitiv și un meniu reconfigurat pentru o accesare mai rapidă: aveți la dispoziție timpii reali de sosire în stație a vehiculelor, o hartă a punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor, hărți cu toate stațiile din imediata apropiere, instrucțiuni de călătorie pas cu pas, dar și notificări despre situațiile neprevăzute apărute în trafic.

În plus, aplicația CT BUS vă poate redirecționa, cu un singur click, către aplicația MobilPay, cu ajutorul căreia puteți cumpăra cu cardul bancar bilete sau abonamente.

Cu ajutorul aplicației CT BUS puteți vizualiza:

• primii 3 timpi reali de sosire în stație a vehiculelor de pe fiecare linie;• timpii estimați de sosire în fiecare stație a tuturor liniilor de transport, pe parcursul întregii zile.• un istoric al destinațiilor căutate, pentru a putea accesa rutele preferate direct din selecția de stații și a le putea căuta în lista dedicată;• o hartă a punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor din municipiul Constanta. Aceasta cuprinde punctele de vânzare proprii, ale distribuitorilor autorizați, cât și programul de lucru al acestora;
• toate stațiile din imediata apropiere, printr-un sistem interactiv de hărți ce detectează locația utilizatorului, cele mai apropiate stații de autobuz și toate autobuzele ce trec prin fiecare stație;• instrucțiuni de călătorie pas cu pas, cu îndrumare în timp real, din punctul A în punctul B;• cele mai recente notificări: schimbare de direcție, traseu închis sau dificultăți în trafic, rute alternative;De asemenea, prin intermediul aplicației, pe care o puteți seta să ruleze în limba engleză, aveți posibilitatea să achiziționați bilete de transport public prin SMS;Aplicația CT BUS este disponibilă pentru Android și IOS, cât și în versiunea web.
Opiniile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi. De aceea, așteptăm sugestii și observații la adresa de e-mail: reclamatii@ctbus.ro

luni, 29 iunie 2020


12iun.2020

ZIUA TRANSPORTATORULUI

Transportul public de persoane, la standardele prezentului, este o provocare și totodată, o sarcină care ne umple de mândrie.
De Ziua Transportatorului, CT BUS urează ,,La mulți ani!’’ tuturor celor care fac posibilă mobilitatea urbană, de la șoferii care sunt ,,pe baricade’’ de sărbători, pe vreme bună sau capricioasă, până la angajații din ateliere de reparații, birouri, hale de curățenie sau dispecerate.

Munca voastră, deloc ușoară, ,,pune pe roate’’ un întreg oraș, astfel că vouă vă mulțumim pentru consecvență, seriozitate și abnegație!

LA MULȚI ANI!vineri, 12 iunie 2020


11iun.2020

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Odată cu începerea noului sezon estival 2020, de luni, 15 iunie, CT BUS prelungește linia 100 până în stațiunea Mamaia.
Astfel, linia 100 va deveni 100M, care va circula pe ruta Gară - Sat Vacanță - Stațiunea Mamaia.

Abonamentele emise pe linia 100 vor fi valabile pe linia 100M, până la expirarea acestora.

joi, 11 iunie 2020


Pagina 1 din 37123 ... 37Știri mai vechi »