Știri - Anunțuri de interes public

Pagina 1 din 44123 ... 44Știri mai vechi »
26feb.2021

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS anunță publicul călător că, începând cu 01.03.2021, autobuzele liniilor 44 și 51 circulă deviat pe sensul către Casa de Cultură pe următorul traseu: str Mihai Viteazu - str.Constantin Brătescu - str. I.G.Duca.

Totodată, autobuzele aparținând celor două trasee nu vor mai opri în stația ,,Școala 13” (amplasată pe str. Mihai Viteazu), ci vor opri în stația de pe str. I.G.Duca.
Devierea survine din cauza lucrărilor de resistematizare a circulației rutiere desfășurate de Primăria Municipiului Constanța pe str. Țepeș Vodă.


Vă oferim scuze pentru disconfortul creat!vineri, 26 februarie 2021


10feb.2021

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS anunță publicul călător că astăzi, 10 februarie, în intervalul orar 09:00 – 16:00, autobuzele liniei 44 întorc la sensul giratoriu de pe bd. Aurel Vlaicu, la intersecția cu str. Ștefaniță Vodă (zona Euromaterna).
Devierea are loc din cauza unei lucrări efectuate de S.C.RAJA S.A. pentru remedierea unei avarii la conducta de apă potabilă.

Vă oferim scuze pentru disconfortul creat!miercuri, 10 februarie 2021


29ian.2021

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS anunță publicul călător că graficul pentru circulația autobuzelor are un nou format.
Zilnic, pe paginile de Facebook și Instagram ale CT BUS puteți găsi informații detaliate despre trasee:
• Programul de circulație (orele primei și ultimei plecări pentru fiecare linie);
• Detalii legate de liniile suspendate sau pe al căror traseu circulația este îngreunată din diverse motive.

De asemenea, cu ajutorul aplicației CT BUS, puteți vizualiza:
• primii 3 timpi reali de sosire în stație a vehiculelor de pe fiecare linie;
• timpii estimați de sosire în fiecare stație a tuturor liniilor de transport, pe parcursul întregii zile.
• un istoric al destinațiilor căutate, pentru a putea accesa rutele preferate direct din selecția de stații și a le putea căuta în lista dedicată;
• o hartă a punctelor de vânzare a biletelor și abonamentelor din municipiul Constanța. Aceasta cuprinde punctele de vânzare proprii, ale distribuitorilor autorizați, cât și programul de lucru al acestora;
• toate stațiile din imediata apropiere, printr-un sistem interactiv de hărți ce detectează locația utilizatorului, cele mai apropiate stații de autobuz și toate autobuzele ce trec prin fiecare stație;
• instrucțiuni de călătorie pas cu pas, cu îndrumare în timp real, din punctul A în punctul B;
• cele mai recente notificări: schimbare de direcție, traseu închis sau dificultăți în trafic, rute alternative.

În plus, prin intermediul aplicației CT BUS, pe care o puteți seta să ruleze în limba engleză, aveți posibilitatea să achiziționați bilete de transport public prin SMS.
Aplicația CT BUS este disponibilă pentru sistemele de operare Android și iOS, dar și în versiune web, la adresa: info.ctbus.rovineri, 29 ianuarie 2021


27ian.2021

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS anunță că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, autobuzele liniilor 5 -40, 5b și 13 întorc la sensul giratoriu de pe bd. Mangaliei, la intersecția cu str. Hatman Arbore.

Devierea are loc ca urmare a restricționării de către Poliția Locală a circulației spre localitatea Cumpăna, măsură ce a dus la blocarea zonei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!miercuri, 27 ianuarie 2021


22ian.2021

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS anunță că, pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV-2, în conformitate cu Ordinul Operațional nr. 12047 din 20.01.2021 emis de Direcția Gestionare Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, începând de astăzi se modifică procedura de îmbarcare, respectiv debarcare a pasagerilor în stațiile de autobuz, astfel:
• accesul în mijlocul de transport în comun se face doar pe la ușa 1;
coborârea din autobuz se va face pe la ușile 2 și 3.

Astfel, la oprirea în stație, se vor deschide ușile 2 și 3, pentru debarcarea pasagerilor. După închiderea celor două uși va fi deschisă ușa 1, pentru îmbarcarea pasagerilor.

Totodată, se menține obligativitatea purtării măștii de protecție dar și a mănușilor de unică folosință pe întreaga durară a călătoriei cu autobuzul.

În situația în care unul sau mai mulți pasageri nu se conformează prezentelor măsuri, autobuzul nu va părăsi stația până la debarcarea acestuia/acestora sau până la intervenția organelor abilitate să sancționeze abaterile.vineri, 22 ianuarie 2021


10ian.2020

Lansare Linia 14 - CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că, începând de mâine, 11 ianuarie 2021, intră în circulație LINIA 14, pe ruta Zona Industrială - Sat Vacanță – Complex Comercial VIVO.

Puteți accesa informații utile despre LINIA 14 cu ajutorul aplicației CT BUS, disponibilă pentru Android și iOS:
• primii 3 timpi reali de sosire în stație;
• punctele de vânzare a biletelor și abonamentelor;
• link pentru plata prin SMS;
• toate stațiile CT BUS din imediata apropiere;
• timpii estimați de sosire în stație pe parcursul întregii zile;
• instrucțuni de călătorie pas cu pas, cu îndrumare în timp real;
• cele mai recente notificări (schimbare de direcție, traseu închis sau dificultăți în trafic, rute alternative etc.).

Ruta completă a traseului 14 este: Zona Industrială – str. Industrială – str. Cumpenei – str. Dezrobirii - str. Eliberării - str. Ion Luca Caragiale – b-dul Lăpușneanu - str. Nicolae Iorga – b-dul Mamaia – str. Ion Rațiu – str. Unirii – b-dul Mamaia – Campus Universitar - b-dul Aurel Vlaicu - Complex Comercial Vivo - b-dul Aurel Vlaicu - Campus Universitar – b-dul Mamaia – str. Unirii – str. Zorelelor - b-dul Mamaia - str. Ion Rațiu – str. Poporului - str. Secerisului - b-dul Lăpușneanu - str. Ion Luca Caragiale - str. Eliberării – str. Dezdrobirii – str. Cumpenei – Zona Industrială.

Traseul este deservit, în prima săptămână, de 6 miniautobuze cu o frecvență de 15 minute în zilele lucrătoare, respectiv 17 minute în week-end și zile de sărbătoare. Din a doua săptămână de circulație, traseul va fi deservit de 8 miniautobuze, cu o frecvență de 13 minute în zilele lucrătoare, respectiv 15 minute în week-end și zile de sărbătoare.

Prețul unei călătorii este același ca pentru oricare altă rută CT BUS, respectiv 1.5 lei, iar biletul poate fi achiziționat de la tonetele CT BUS sau prin SMS la 7475. Abonamentele CT BUS pentru toate liniile sunt valabile și pe noul traseu.duminică, 10 ianuarie 2021


Pagina 1 din 44123 ... 44Știri mai vechi »