PLATA PRIN SMS A BILETELOR DE CĂLĂTORIE CT BUS

Numărul de telefon dedicat achiziționării biletelor prin SMS este 7475.
Această opțiune este disponibilă tuturor clienților rețelelor Vodafone, Orange și Digi Mobil. SMS-ul de comandă este gratuit pentru rețelele Vodafone și Digi Mobil, iar în rețeaua Orange este 0,05 euro+T.V.A.

Bilet CT BUSMesaj prin SMS la numărul 7475Tarif
1 călătorie pe o linie (valabil o oră)L,,număr linie” (ex: L100* )0,46 euro + T.V.A.
75 minuteM750,74 euro + T.V.A.
1 zi (24 de ore)ZI1,85 euro + T.V.A.
7 zileS6,50 euro + T.V.A.
* Pentru liniile 5-40 și 2-43 se va trimite textul L540 respectiv L243;

CT BUS S.A. Constanța încasează contravaloarea biletelor și abonamentelor în lei, conform HCL 362/2021 cu modificarile ulterioare. La biletele și abonamentele achiziționate prin SMS se adaugă costurile aferente serviciului microplăți, comisioanele bancare, precum și alte comisioane și taxe aferente.

! ATENȚIE ! Achiziționarea biletului se face înainte de urcarea în autobuz. Valabilitatea biletelor se calculează din momentul primirii confirmării de finalizare a plății prin SMS.

SMS-ul de confirmare a plății precum și codul (format din 6 caractere alfanumerice) trebuie prezentate controlorului, în cazul în care acesta va solicita dovada achitării călătoriei.

Dacă un călător nu primește SMS de confirmare, atunci nu se consideră că are un bilet de călătorie valabil și nici nu este taxat de către furnizorul de telefonie mobilă. De asemenea, trimiterea unui SMS în timpul realizării controlului nu este acceptată.Avantajele soluției de plată prin SMS:
• plata se face instantaneu, fără a fi necesară deplasarea la Casele de bilete și abonamente;
• contravaloarea titlului de călătorie achiziționat va apărea în următoarea factură telefonică sau va fi scăzută din creditul inițial, dacă este vorba de o cartelă telefonică preplatită;
• confirmarea plății biletului de călătorie va fi primită direct pe telefonul mobil într-un interval de până la 30 secunde de la trimiterea mesajului SMS către numărul 7475.

Pentru informații suplimentare sau semnalarea de disfuncționalități:
- tel. 0241.694.960
- email: reclamatii@ctbus.ro