Știri - Anunțuri de interes public

Pagina 69 din 127« Știri mai noi1 ... 6768697071 ... 127Știri mai vechi »
18Mar.2022

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS anunță publicul călător că, începând cu 21.03.2022, se modifică traseul liniei 5B, după cum urmează:
- pe sensul spre Cap Linie Sere: - Gara C.F.R. - Str. Theodor Burada - Bd. 1 Mai - Șos. Mangaliei - Str. Hatman Arbore - Str Meșterul Manole - Str. Fântânele - Str. Comarnic - Str. Democrației - Str. Vârful cu Dor - Cap Linie Sere.
Linia 5B va parcurge suplimentar față de traseul actual și străzile Meșterul Manole, Fântânele și Comarnic.vineri, 18 martie 2022


17Mar.2022

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS anunță publicul călător că autobuzele liniilor 2-43, 43 M, 43 C, 5-40 circulă temporar deviat pe bd. Tomis, pe segmentul cuprins între bd. Mamaia și bd. Ferdinand.
Măsura a fost dispusă ca urmare a unor lucrări pe partea carosabilă, astfel că autobuzele nu mai circulă pe str. Răscoalei 1917, implicit nu ajung în stațiile "Colegiul Pedagogic C-tin Brătescu” și "Piața Unirii”.
joi, 17 martie 2022


15Mar.2022

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS anunță publicul călător că de mâine, 16.03.2022, autobuzele linei 100 și 100C (sens spre Gară) nu vor mai opri în stația Bulevard (vis-a-vis de City Park Mall), ci imediat după intersecția bd-ului Alexandru Lăpușneanu cu str. Soveja.
De asemenea, autobuzele liniei 13 (sens spre Auchan) nu vor mai opri în stația Bulevard.
Mutarea / anularea temporară a stațiilor este cauzată de lucrările de reabilitare a trotuarului care au loc în zonă.marți, 15 martie 2022


15Mar.2022

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

CT BUS anunță publicul călător că, pentru moment, opțiunea de plată prin SMS nu este disponibilă.
Vom reveni cu informații după remedierea problemelor tehnice.
Vă mulțumim pentru înțelegere!marți, 15 martie 2022


11Mar.2022

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Urmare a faptului că starea de alertă nu a mai fost prelungită, încetează acordarea gratuității la transportul public în comun pentru cadrele medicale și personalul auxiliar din sistemul sanitar public și privat.vineri, 11 martie 2022


11Mar.2022

ACȚIUNE PUBLICĂ LA CONSTANȚA

DE SOLIDARITATE CU UCRAINA

Primăria municipiului Constanța organizează sâmbătă, 12 martie a.c., începând cu ora 12.00, pe platoul din fața intrării în sediul Prefecturii (bd. Tomis nr. 51), o acțiune publică de solidaritate cu Ucraina, în cadrul unei ample inițiative de sprijin care are loc, în ziua respectivă, în marile orașe din Europa.

Până prezent, populația orașului Constanța și-a manifestat în mod convingător căldura, sprijinul, empatia și solidaritatea cu Ucraina și cu poporul ucrainean, în special prin donații de amploare efectuate la Pavilionul Expozițional din Constanța, devenit între timp un adevărat hub umanitar pentru Ucraina, urmare a miilor de produse colectate în această locație prin generozitatea cetățenilor orașului.

Totodată, a sosit timpul unei acțiuni publice de amploare la Constanța, al unei acțiuni publice de solidaritate cu Ucraina care să transmită întregii lumi, în mod particular Ucrainei, poporului ucrainean, etnicilor români din Ucraina și municipalităților noastre partenere din această țară (municipiul Odesa), empatia, sprijinul și solidaritatea cetățenilor orașului Constanța!

În acest sens, lansăm pentru întreaga populație a municipiului Constanța, pentru mediul asociativ local, pentru instituțiile publice, pentru persoanele fizice și juridice, invitația de a participa la acțiunea publică de solidaritate a municipiului Constanța cu Ucraina, acțiune publică ce va avea loc pe platoul din fața intrării în sediul Prefecturii (bd. Tomis nr. 51), sâmbătă, 12 martie, începând cu ora 12.00, în intervalul orar 12.00-12.30.

Acest război nu lasă nepăsătoare populația orașului nostru, care a răspuns la superlativ nevoilor de sprijin venite din Ucraina – cu donații, cazare gratuită, masă caldă și alte gesturi de sprijin apreciate de parteneri și care au schimbat în bine soarta tragică a multor strămutați.

Vă invităm să ne exprimăm plenar solidaritatea cu Ucraina și cu lupta acesteia pentru valorile și principiile europene, pentru modul civilizațional pe care l-au visat și românii în numeroase momente ale istoriei lor!

Sprijinind moral Ucraina astăzi, transmitem un mesaj ferm întregii lumi că onorăm lupta pentru libertate și pentru valorile europene a Ucrainei, dusă în numele acelorași valori pentru care și românii au luptat necondiționat și curajos, atunci când acestea au fost amenințate.

Vă așteptăm deci sâmbătă, 12 martie, la ora 12.00, pe platoul din fața sediului Prefecturii Constanța, pentru a ne exprima întreaga noastră solidaritate cu Ucraina, în cele mai dramatice momente pe care le cunoaște Europa după al doilea război mondial!
vineri, 11 martie 2022


Pagina 69 din 127« Știri mai noi1 ... 6768697071 ... 127Știri mai vechi »